Jieyi Auto Electric Appliance Co., LTD

Forskning og udvikling

Wuyuan Jieyi Automobile Electric Appliance Co., Ltd. har en gruppe af højkvalitets R & D-team og tekniske ingeniører.Vi fortsætter med at presse os selv for at være på forkant med teknologisk innovation.Med den gradvise udvikling af verdens førende teknologi har vi opnået en række nationale patenter, uanset om det er småt tilbehør eller hele produktsystemet, vi holder os altid omhyggelige.Vi fokuserer på teknisk talent og fortsætter med at tiltrække friske og mangfoldige internationale talenter, vi investerer konsekvent i avanceret software og hardware for at hjælpe med design og udvikling.

Eksperimentel evne

Wuyuan Jieyi Auto Electric Co., Ltd. har et avanceret laboratorium, udstyret med det nyeste, mere end 95% af eksperimenterne kan gennemføres i vores eget laboratorium, for produktudvikling og produktion for at give stabil kvalitet og løbende forbedring af kvaliteten .
1. Målestyringssystem
2, præcision detektion
3. Mekanisk ydelsestest
4. Termisk test
5. Funktionstest, DV og PV test

Produktionslinjen

Wuyuan Jieyi Automobile Electric Appliance Co., Ltd. har været forpligtet til at forbedre deres eget niveau med de internationale standarder.Invester massivt i high-end udstyr, optimer og forbedre konstant procesteknologien og realiser produktionsautomatisering og digitalisering.Målet er at give kunderne bedre produkter, tjenester, ydeevne og konkurrencedygtige priser.Vi er vertikalt integreret i produktionen, hvor de fleste af nøglekomponenterne er produceret internt.Dette gør os ikke kun i stand til bedre at kontrollere vores omkostninger og forbedre vores produkters priskonkurrenceevne, men det gør os også i stand til hurtigt at reagere på ændringer i de presserende behov hos vores kunder i bilindustrien.Det giver mere fleksibel og rettidig support.Vores produktydelse, konkurrenceevne og service har vundet mange kunders gunst.


Indlægstid: 09-06-2022